Horrenspecialist regio Den Bosch

Den Bosch – Berlicum – Den Dungen

Heeft u behoefte aan op maat gemaakte horren voor uw huis? Met horren houd je insecten en grove stoffen buiten en laat frisse lucht binnen. Of u nu kiest voor inklemhorren of rolhorren of een hordeur, Gerual staat u bij. Wij meten alles op en zorgen dat u altijd precies de horren krijgtdie het beste passen.

Voor alle soorten horren en hordeuren:

Ongeacht het type horren waarvoor u kiest, bij Gerual Horren bent u altijd aan het juiste adres. We werken uitsluitend met de beste materialen en zijn dé horrenspecialist in de regio Den Bosch:

Contact opnemen
horren inklemhor
horren inklemhorren oss berghem megen

Waar komen we in de regio Den Bosch

Gerual is de regionaal horren specialist en verzorgt al jaren zonwering, horren, hordeuren, zonwering en rolluiken in de omgeving van Den Bosch. Waar komen wij dan zoal in regio Den Bosch:

  • Den Bosch
  • Berlicum
  • Den Dungen
  • Vlijmen
  • Sint-Michielsgestel
  • Vught
 

Op zoek naar meer inspiratie?

Kijk eens naar onze productpagina’s op de website voor fotogallerijen of maak eens een afspraak en kom eens langs bij onze showroom. Op ons showterrein vind je alles op het gebied van Horren, maar ook rolluiken en zonwering. We zitten met ons showterrein in Lithoijen! Maak een afspraak we adviseren u graag met de best mogelijke oplossingen voor jouw situatie.

Neem contact op met Gerual

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de meest gepaste horren en hordeuren voor uw situatie.