Unilux plisse hordeuren

De plissé hordeuren van Unilux zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De bedieningslijst van de plissé hordeuren blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage onderstrip van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. De plissé hordeur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of op de muur worden bevestigd, afhankelijk van uw woonsituatie. De plissé hordeuren van Unilux zijn geschikt voor:

  • Binnendraaiende deuren
  • Buitendraaiende deuren
  • Schuifpuien
  • Openslaande tuindeuren

 

Contact opnemen

In alle formaten en kleuren

De Plisséfit hordeuren zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Standaard worden de horren geleverd per 20 mm (even getallen) oplopend in de hoogte. De breedte dient op maat gemaakt te worden. De maximale breedte maten zijn 1100, 1450 en 1800 mm.

De plissé hordeur is standaard leverbaar in vijf ral kleuren. Voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar. Bij de dubbele plisséfit sluiten beide plissé hordeuren in het midden door middel van een fraai vormgegeven magneetsluiting of borstel.

Neem contact op met Gerual

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de meest gepaste rolluiken voor uw situatie.