Beschermend & isolerend

Rolluiken bieden privacy en vormen de beste bescherming tegen invloeden van buitenaf. Ze beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, kou en lawaai gereduceerd en heeft het een energiebesparende werking.

De rolluiken van het merk Heroal worden ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland. Voor de rolluiksystemen worden de beste aluminium legeringen gebruikt. De hoogwaardige poedercoating en de tweelaagse diklak zorgen voor weerbestendigheid en een lange levensduur. Wij gebruiken uitsluitend de goede kwaliteits lammellen van het type rs 38.

Contact opnemen
gerual rolluiken oss lith rosmalen
Rolluiken Oss Lith Rosmalen

Vakmanschap & Service

Onze rolluiken worden geassembleerd in onze eigen werkplaats. In deze werkplaats hebben wij alle onderdelen op voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij u altijd direct de juiste hulp en de laagste prijs bieden.

Bij een vrijblijvend bezoek, zullen wij u afhankelijk van de situatie het juiste type rolluik adviseren. Naast het leveren van de reguliere rolluiken, leveren wij ook speciale beveiligingsrolluiken en rolluiken t.b.v. garagedeuren.

Verder zijn wij niet alleen gespecialiseerd in opbouwrolluiken, maar ook in geïntegreerde rolluiken.

Wat betreft de bedieningen, kunt u kiezen tussen handmatig, elektrisch en eventueel met afstandbediening.

Neem contact op met Gerual

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de meest gepaste rolluiken voor uw situatie.