Horrenspecialist regio Oss

Oss – Berghem – Megen – Macharen – Haren

Heeft u behoefte aan op maat gemaakte horren voor uw huis? Houd insecten en grove stoffen buiten met onze kwaliteit. Of u nu kiest voor inklemhorren of rolhorren of een hordeur, Gerual staat u bij. Wij meten alles op en zorgen dat u altijd precies de horren krijgt zoals u ze wil.

Voor alle soorten horren en hordeuren:

Wat u ook voor type horren u ook kiest, bij Gerual Horren bent u altijd aan het juiste adres. We werken uitsluitend met de beste materialen en zijn dé horrenspecialist in de regio Oss:

Contact opnemen
horren inklemhor
horren inklemhorren oss berghem megen

Waar komen we in de regio Oss

Gerual is de regionaal horren specialist en verzorgt al jaren zonwering, horren, hordeuren, zonwering en rolluiken in de gemeente Oss en omliggende dorpen. Waar komen wij dan zoal in regio Oss:

  • Oss
  • Berghem
  • Megen
  • Macharen
  • Haren
  • Gement

Op zoek naar meer inspiratie?

Kijk eens naar onze productpagina’s op de website voor fotogallerijen of maak eens een afspraak en kom eens langs bij onze showroom. In onze showroom vind je alles op het gebied van horren en hordeuren, maar ook rolluiken en zonwering. We zitten met ons showterrein in Lithoijen! Op slechts 15 minuten van Oss. Maak een afspraak we adviseren u graag met de best mogelijke oplossingen voor jouw situatie.

Neem contact op met Gerual

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de meest gepaste horren en hordeuren voor uw situatie.