Uw horrenspecialist regio Rosmalen

Rosmalen – Empel – Gewande

Bent u op zoek naar maatwerk horren voor jouw woning? Gerual kan u helpen. Met horren houd je insecten en grove stoffen buiten en laat frisse lucht binnen. Of u nu kiest voor inklemhorren of rolhorren of een hordeur, Gerual heeft de meeste gepaste horren voor uw situatie. Wij meten alles op en zorgen dat je altijd precies de horren krijgt die het beste passen.

Voor alle soorten horren en hordeuren:

Wat u ook voor soort horren je ook wenst, bij Gerual bent u altijd aan het juiste adres. We werken uitsluitend met de beste materialen voor horren en zijn dé regionaal horrenspecialist in de omgeving Rosmalen en Empel:

Contact opnemen
horren inklemhor
horren inklemhorren oss berghem megen

Waar komen we in de regio Rosmalen:

Gerual verzorgt al jaren zonwering, horren, hordeuren, zonwering en rolluiken in de omgeving van Rosmalen en heeft in de regio vele tevreden klanten. Waar komen wij dan zoal in regio Rosmalen:

  • Rosmalen
  • Empel
  • Gewande
  • De Grote Wielen
  • De Lanen

Op zoek naar meer inspiratie?

Kijk eens naar onze productpagina’s op de website voor meerdere foto’s of maak eens een afspraak en kom eens langs bij onze showroom. In onze showroom vind je alles op het gebied van horren en hordeuren, maar ook rolluiken en zonwering. We zitten met ons showterrein in Lithoijen! Op slechts 15 minuten van Rosmalen. Maak een afspraak we adviseren u graag met de best mogelijke oplossingen voor jouw situatie.

Neem contact op met Gerual

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de meest gepaste horren en hordeuren voor uw situatie.